Studio

Clientii care aleg sa isi faca un tatuaj sau un piercing la salonul nostru pot fi siguri ca toate procedurile sunt executate in conditii perfecte de igiena si siguranta pentru ei. Nu ne asumam niciun risc inutil, toate instrumentele sunt de unica folosinta si de cea mai buna calitate.Drept urmare,in cei peste 15 ani de cand sunem pe piata nu am avut nici un client contaminat. Stim cat de important este ca la executarea unui tatuaj sau piercing, clientilor sa le fie aratate instrumentele, pe masura ce acestea sunt desigilate chiar in fata lor.

Increderea pe care oamenii o au in noi ii ajuta sa fie mai relaxati in timpul procedurii respective. In cazul celor indelungate si complexe, un asemenea aspect este esential. Respectarea igienei si a principiului folosirii exclusive a unor instrumente sterile se situeaza pe primul loc pentru noi. Eliminarea oricarui risc de contaminare reprezinta atat pentru noi, cat si pentru oamenii care apeleaza la serviciile Tattoo Florin prioritati de la care nu ne abatem.

Pasiunea noastra pentru arta tatuajelor si a piercingurilor ne-a ajutat sa ne perfectionam din ce in ce mai mult de-a lungul timpului. Am creat la Tattoo Florin un studio deosebit, amenajat cu grija si bun gust, in care oamenii vin cu drag. Ei pot consulta aici intregul nostru portofoliu de piercing si tatuaje si au prilejul de a gasi exact modelul pe care il cauta.